Rotterdam Rent Makelaardij
World Trade Centrum
Beursplein 37.
Postbus 30223
Tel: 0634325265
Mail: info@rotterdamrent.com

Diensten

Vastgoedbeheer via Rotterdam Rent Makelaardij

Rotterdam Rent makelaardij kan eventueel ook optreden als beheerder van uw pand, vastgoed in Rotterdam. Hiermee wordt u veel werk, zoals de huurincasso en het regelen van onderhoud of herstelwerkzaamheden, uit handen genomen
.
Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed . Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is gemak.

Beheer Rotterdam is één van de grootste professionele beheerders voor woning Eigenaars in Nederland. Ons werkgebied is in Rotterdam. Klanten nemen we uiterst serieus. We streven naar optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Professioneel beheer levert u of uw VVE rendement op en verdient zichzelf terug.


Vastgoed beleggen – Rotterdam Rent Makelaardij

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Rotterdam Rent is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert.

Kortom : wij werken met u samen om de optimale beleggingsstrategie te benaderen