Rotterdam Rent Makelaardij
World Trade Centrum
Beursplein 37.
Postbus 30223
Tel: 0634325265
Mail: info@rotterdamrent.com

Verhuren

Wij bieden u deze diensten:

- projectadvies in de voorbereiding en haalbaarheidsstudies
- marketingvisies en -begeleiding
- makelaarsdiensten zoals begeleiding bij aan- en verkoop, verhuur, financieel advies en taxatie

- financiële expertise en kennis van de markt in het geval van beleggingsobjecten

Heeft u een woning te huur in Rotterdam, Rotterdam centrum, Rotterdam Kralingen, Rotterdam Blijdorp, Noord?

Direct op zoek naar een huurder of advies over het verhuren van uw huurwoning?

Rotterdam Rent makelaardij is een vakkundige makelaar die u snel van een degelijke huurder voorziet.

We besteden veel zorg aan het opstellen van onze huurovereenkomsten en aan het screenen van de huurder(s). De klanttevredenheid onder verhuurders is hoog. Verhuurders zijn al jaren klant en blijven. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? We maken graag een afspraak om de mogelijkheden van uw woning te bespreken.


Het aanbieden van de woning
Wij komen bij uw woning langs om de afmetingen en de eigenschappen van de woning in kaart te brengen. Er worden foto’s van de woning genomen en er wordt een advies verhuurprijs gegeven. De foto’s worden nog diezelfde dag op onze site geplaatst. Daarnaast plaatsen we uw huurwoning op de bekende grote internet databanken voor een maximaal bereik.

Het vinden van een geschikte huurder
Rotterdam Rent makelaardij koppelt de gegevens van uw woning aan de woonwensen van de woningzoekende. Wij houden, bij het vinden van een geschikte kandidaat huurder, uiteraard rekening met de eisen die u stelt aan potentiële huurders. Geïnteresseerde kandidaten stellen wij direct aan u voor op basis van de door hen verstrekte gegevens ( kopie van een geldig legitimatiebewijs, loonstrook en/of arbeidsovereenkomst). Uiteindelijk neemt u zelf de beslissing of u in zee gaat met de kandidaat huurder.

Bezichtiging van de woning
Rotterdam Rent makelaardij nodigt geïnteresseerde kandidaten uit om de woning te gaan bezichtigen. Na bezichtiging neemt Rotterdam Rent altijd contact met u op over het resultaat.

Acceptatie en huurovereenkomst
Wanneer u akkoord gaat met de kandidaat huurder, dan stelt Rotterdam Rent een huurovereenkomst voor u en uw huurder op. In de huurovereenkomst worden de standaard gegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen.

Huis verhuren in Rotterdam
Via Rotterdam Rent kunt u ook een woning, huis , appartement , verhuren in Rotterdam, Delft, Amsterdam , Hellevoetsluis en Maassluis. Als eigenaar van een woning in de verhuur bereikt u via ons duizenden bezoekers per maand die een huis zoeken.
Uw huis verhuren doet u bovendien het beste via Rotterdam Rent omdat de site veel expats trekt.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Naast de verhuur van uw appartement kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen. Vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.