Rotterdam Rent Makelaardij
World Trade Centrum
Beursplein 37.
Postbus 30223
Tel: 0634325265
Mail: info@rotterdamrent.com

Huis of appartement in Rotterdam verkopen

Woning in Rotterdam kopen via aankoopmakelaar

De aankoop van een huis is een belangrijke beslissing. Rotterdam Rent makelaardij helpt u bij het nemen van deze beslissing. Een aankoopmakelaar staat aan de kant van de koper en kan u nuttige tips geven over bijvoorbeeld de prijs of het onderhoud van het te bezichtigen huis.

Rotterdam Rent makelaardij kan voor u het gehele aankoopproces begeleiden, van het in kaart brengen van uw woonwensen tot de overdracht. U kunt er ook voor kiezen Rotterdam Rent makelaardij enkele diensten voor u te laten verzorgen zoals het controleren van de koopovereenkomst of het voeren van de onderhandelingen.

Voor onze dienstverlening als aankoopmakelaar brengen wij een vast bedrag in rekening, in plaats van een percentage. Dit scheelt u al snel duizenden euro’s!
Enkele redenen om een aankoopmakelaar in te schakelen:
• Wij kunnen u helpen om uw financiële mogelijkheden inzichtelijk te krijgen
• Wij kunnen het door u beoogde huis op de juiste waarde schatten, zodat u niet teveel betaalt.
• Wij kennen de (lokale) huizenmarkt
• Wij kunnen u helpen het zakelijke/juridische gedeelte te regelen
• Wij kunnen op een deskundige wijze onderhandelingen voor u voeren
• Wij kunnen uw vragen beantwoorden zoals: checklist woning kopen, woning kopen kosten, eerste woning kopen, woning kopen zonder makelaar, woning kopen tips, tweede woning kopen, huis te koop, stappenplan, huis kopen in Nederland, huis kopen met korting, voorschot aankoop woning, aftrekbare kosten aankoop woning, aankoop woning compromis, bedenktijd aankoop woning, aftrekposten aankoop woning 2014, notaris aankoop woning Rotterdam.


Verkopen

Een huis verkopen doet u niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waarbij veel komt kijken. Er komt zoveel bij kijken dat het verstandig is dit uit te besteden aan een professional: de verkoopmakelaar. U betaalt dan wel courtage aan de makelaar, maar in de meeste gevallen bespaart u uiteindelijk veel geld. Door onze jarenlange ervaring doorzien wij de markt snel en kunnen wij, in overleg met u, de beste vraagprijs vaststellen. Wij kunnen voor u verkoop tips geven, begeleiden tot en met notaris.

Hebt u vragen over: verkopen tips, appartement verkopen na 1 jaar, appartement verkopen zonder makelaar, appartement verkopen binnen 3 jaar, appartement verkopen aan makelaar, appartement verkopen via notaris, appartement verkopen binnen 1 jaar, appartement verkopen met verlies, woning verkopen aan makelaar, woning verkopen zonder makelaar, woning verkopen met verlies,woning verkopen en terughuren, woning verkopen met verlies nhg, zelf woning verkopen dan neem contact met ons op.

Woning verkopen in 7 stappen

  1. Vraagprijs bepalen
  2. Het publiciteitsplan opstellen
  3. De woning verkoop gereed maken
  4. De bezichtiging
  5. De onderhandelingen
  6. De ondertekening van de koopakte
  7. Naar de notaris