Rotterdam Rent B.V. MyCityLofts
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam

Tel: +31 6 28126406
Mail: info@rotterdamrent.com

Op zoek naar een huurwoning of appartement in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een appartement, woning, studio of studentenkamer?

Rotterdam Rent makelaardij kan u helpen met uw zoektocht naar huurwoningen.
Wij kunnen voor u woningen, huizen, appartementen, kamer en studio’s zoeken in regio Rotterdam (Blaak, Centrum, Blijdorp, noord, West, Delfshaven, Rotterdam zuid, Oostplein, Boezemkade ), Schiedam, Barendrecht, Maassluis (Merellaan), en Hellevoetsluis( Zoutweide).
Een huis huren procedure via een woningcorporatie of woningbouwvereniging de zogenaamde sociale huurwoning, duurt heel lang. Vaak moet je lang ingeschreven staan voordat je een woning krijgt toegewezen. Soms verdien je te veel zodat huren daar niet mogelijk is. Dus Rotterdam Rent is de beste alternatieve om een snel geschikte woning te vinden.

Het vinden van een geschikte huurwoning
Nadat u zich gratis in heeft geschreven , geeft u ons opdracht om een woning voor u te zoeken, die aan uw wensen voldoet.

Rotterdam Rent makelaardij kan u helpen met het maken van de juiste keuze. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u zeer snel voorzien van een woning. Het merendeel van onze klanten wordt al binnen enkele dagen voorzien van woonruimte die aan hun woonwensen voldoet.

Bezichtiging van de woning
Als wij voor u geschikte woningen hebben gevonden, dan worden deze onder begeleiding van onze verhuurmakelaar bezichtigd. Omdat Rotterdam Rent makelaardij met flexibele/ruime tijden werkt, kunnen de woningen ook ‘s avond en tijdens het weekend worden bezichtigd.

Eisen aan uw inkomen
Voor het huren van een woning is het noodzakelijk dat u een vast inkomen hebt, of wanneer u student bent over voldoende inkomen beschikt (o.a. een IB-toelage). Tevens bestaat er voor studenten de mogelijkheid dat de ouders zich voor de duur van de huurovereenkomst garant stellen voor de naleving van de huur betalingen.

Kosten bij huur
Indien na het verlenen van een zoekopdracht door Rotterdam Rent makelaardij voor de opdrachtgever een huurovereenkomst tot stand komt, dan zullen eenmalig kosten in rekening worden gebracht. Indien in de maandhuur servicekosten, gas- en elektrokasten, gemeentebelastingen, kosten voor stoffering- en meubilering zijn inbegrepen, worden de kosten hierover berekend.

Tekenen van de huurovereenkomst
Wanneer u een huurwoning hebt gevonden die aan uw eisen voldoet zal de huurovereenkomst getekend worden. In de huurovereenkomst zijn al uw rechten en plichten opgenomen. Na ondertekening van de huurovereenkomst ontvangt u de sleutel van uw woning.