Rotterdam Rent Makelaardij
World Trade Centrum
Beursplein 37.
Postbus 30223
Tel: 0634325265
Mail: info@rotterdamrent.com

Vastgoedbeheer via Rotterdam Rent

Rotterdam Rent kan eventueel ook optreden als beheerder van uw pand, vastgoed in Rotterdam. Hiermee wordt u veel werk, zoals de huurincasso en het regelen van onderhoud of herstelwerkzaamheden, uit handen genomen
.
Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed . Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is gemak.

Beheer Rotterdam is één van de grootste professionele beheerders voor woning Eigenaars in Nederland. Ons werkgebied is Amsterdam en Rotterdam. Klanten nemen we uiterst serieus. We streven naar optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Professioneel beheer levert u of uw VVE rendement op en verdient zichzelf terug.

Rotterdam Rent BV is altijd op zoek naar uitstekende mogelijkheden om haar activiteiten uit te breiden en onze ambitie te realiseren om een van de grootste Short Stay Bedrijf te worden in Rotterdam

Waarom bieden uw appartement (s) via Rotterdam Rent BV?

Rotterdam Rent BV kan over het volledige beheer van uw appartement te nemen, zodat u zich geen zorgen te maken over alles. U blijft de eigenaar van het appartement, Rotterdam Rent BV betaalt u een marktwaarde huur - of een commissie (35 % van maand omzet)- en zal dan al het werk en de zorgen nemen. Er is geen financiële druk of risico voor u, als het appartement niet wordt verhuurd.

Hoe werkt het?

Rotterdam Rent BV neemt het beheer van uw kort verblijf appartement, zullen onze binnenhuisarchitecten eerste helpt u te fine-tunen van de kwaliteit van het appartement, zodat het overeenkomt met de normen en de behoeften van onze klanten kort verblijf Rotterdam Rent BV.

Volledig beheer betekent dat Rotterdam Rent BV opereert alles rond het appartement: linnen, onderhoud, reiniging, check-in en check-out en eventueel andere benodigdheden om het appartement te krijgen tot de Rotterdam Rent BV normen. Uw appartement (s) zal zijn in goede handen.

Voordelen voor u als eigenaar

U blijft de eigenaar van het appartement; Rotterdam Rent BV neemt het werk.

Rotterdam Rent BV biedt een marktwaarde huur voor uw appartement (s).

Binnenhuisarchitecten helpen u te fine-tunen van de kwaliteit van uw appartement.

Rotterdam Rent BV geeft u een verbintenis op lange termijn.

Geen financiële druk of het risico voor u, als het appartement niet verhuren.